Langzaamaan worden de dagen weer korter. Gelukkig is de thermometer nog even boven de 10 graden blijven hangen en ondanks wat nattere dagen, zien we de zon toch ook erg regelmatig verschijnen.

Het bos en duin kleuren langzaam in alle denkbare nuances van geel, rood en bruin. De vogels verorberen de laatste besjes en een vos verwarmt zich in een windstil hoekje in het herfstzonnetje. Kortom: het blijft gewoon volop genieten buiten!

Helemaal nu de herfstvakantie is aangebroken! Ook lekker genieten van een duin- en strandrit? Wij rijden dagelijks van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 12.00 uur en op zondag van 8.30 – 10.30 uur en van 11.00 – 13.00 uur. Voor de strandrit moet je wel een gevorderde ruiter zijn en kunnen stappen, draven en galopperen en zelfstandig je paard onder controle kunnen houden. Minder ervaring en toch willen genieten te paard? Vraag dan naar de mogelijkheden van een privérit!

dsc_3513

 

1 Comment

  • by Marlies Verbaan Posted 24 september 2017 21:38

    Beste manege,

    mijn dochter van 12 en vriendin van 13 hebben van mij als verjaardagskado een strandrit tegoed. Ze zijn gevorderde amazones en ik vraag me af wat bij jullie de mogelijkheden en de kosten zijn.

    vriendelijke groet,

    Marlies Verbaan

Add Comment