Amando

Amando is een werkwillig, ietwat fanatiek vosje. Amando is 16 jaar oud. Op stal is hij lief en vindt hij het fijn om aandacht te krijgen. Tijdens het rijden is het een voorwaarts paard. Een tikkeltje ongedurig is hij wel en wachten is niet zijn sterkste kant. Maar verder een lief, braaf paard en een aanwinst voor de stal!

Amber

Amber is een zachtaardige, 11-jarige KWPN-merrie die wel graag met respect behandeld wil worden. Ze is een paard met een goed karakter dat graag voor je werkt.

Bertje

Bertje is een brave 13-jarige ruin met een hoog knuffelgehalte. Hij is sterk en werkwillig. Hij geniet met volle teugen van de buitenritten! Een fijn rijpaard!

Dirk

Dirk is 7 lentes jong, speels en vertoont soms wat pubergedrag. Op zich is hij vrij koel in zijn kop en braaf, maar hij kent nog niet alles. Het is een lief, vrolijk paard. Kriebelen en knuffelen vindt hij geweldig: hij gaat er helemaal voor staan. En verder vindt hij het fantastisch om zijn maatje en buurman Hannes uit te dagen. Dat er springbloed door zijn aderen stroomt is duidelijk: zelfs van de grondbalkjes wordt hij enthousiast! Maar ook van de strandritten geniet hij met volle teugen.

Hannes

Hannes is een robuuste, krachtige, 13-jarige Noriker-ruin. Hij is werklustig en leert snel. Een eigen willetje heeft hij ook. Soms een beetje lomp, maar altijd vrolijk, lief, sterk, onvermoeibaar en zit als een huis. Op zijn brede rug neemt hij je graag -en snel- overal mee naar toe. Overigens vindt hij het fantastisch als je liedjes voor hem zingt -het liefst met hem in de hoofdrol natuurlijk!

NB: De witte plek op de schoft is helaas ontstaan door een hardnekkige staphylococcus-bacterie. De bacterie is eindelijk weg, maar de witte plek zal helaas blijven.

Linda

Linda  is een merrie die weet wat ze wil. Linda wil respect en houdt van aandacht, knuffelen en van praten. Ze is wel een echte dame: ze houdt niet van paarden vlak achter haar (ongevraagd). Een paard met een heel fijn karakter.

Missy

Missy is een lieve, eerlijke 13-jarige merrie. Ze heeft bewezen een zeer betrouwbaar rijpaard in de kudde te zijn. Ze is wel op haar persoonlijke ruimte gesteld en geeft het duidelijk aan als men te dicht bij haar komt. Ze is een fijn te rijden paard en is een favoriet van velen.

Nora

Nora is een fiere, sterke dame. Ze wil graag werken en is bang dat ze niet genoeg voor je doet. Praat met haar en als je op haar rug zit, houd dan je handen stil want zij heeft een zachte mond. Met haar mooie uiterlijk en brave karakter een heerlijk doch gevoelig paard! Kortom, een kroonjuweeltje op vier benen!

Sunny

Sunny -officieel Zonnebloem genaamd- is een lieve, zachte, intelligente merrie, voor groot, klein, beginnend en gevorderd een topper om te rijden..

Wendy

Wendy is een dochter van Nora en lijkt qua karakter veel op haar moeder, zij het dat ze iets ondeugender is. Deze 13-jarige merrie lijkt onvermoeibaar en wil graag voor je werken. Praat met haar als je op haar rug zit, dan houd je haar aandacht. Verder is ze ook heel intelligent -volgens sommige instructeurs is “uitgekookt” het juiste woord- en houdt ze wel van een feestje.